South Park

South Park

South Park er en etterlengtet og helt ny videoslotmaskin utviklet av Net Entertainment. Takket være den offisielle South Park-lisensen vil spillerne kunne spille sammen med alle hovedpersonene i serien og ha det morsomt med tillegg som f.eks. lyder hentet direkte fra TV-serien. Ekstra bonusfunksjoner som gratisspinn og wild-symboler er noe som gjør slotmaskinen enda mer attraktiv.

Oppsummering av South Park-slotmaskinen

Gevinstlinjer: 25
Jackpot: 1 250 000 mynter
Bonusspill: Ja
Velkomstbonus: €100

 

Cartman og hans mannskap

South Park-videoslotmaskinen er basert på verdens berømte TV-serie. Takket være den offisielle lisensen, kan du spille sammen med alle hovedpersonene i serien, som f.eks.: Cartman, Kenny, Kyle og Stan. Du kan more deg med originale TV-serielyder og miniklipp mens du spiller, noe som gjør spillet ekstra morsomt for alle South Park-fans. Innsatsene starter på € 0, 25 og kan gå opp til € 125 per spinn.

Wild-symboler

Vanlige wild-symboler kan dukke opp på alle hjulene i hovedspillet. Disse er også tilgjengelig i minispillet Kyle-bonusspinn. Wild-symbolene erstatter alle andre symboler, unntatt bonus-symboler. Det er jo verdt å nevne at det å treffe wild-symbolet gir høyest mulig vinnerkombinasjon.

Bonusspill

South Park-videoslotmaskinen tilbyr så mye som fire forskjellige bonusspill. Hver av dem har ulike TV-karakterer. Det betyr at vi har spill for:

  • Cartman
  • Stan
  • Kyle
  • Kenny

Cartman-bonusspill

For å aktivere dette spillet, må du treffe to bonussymboler på 3. og 4. hjul, sammen med Cartman-bonussymbolet på det 5. hjulet. I dette bonusspillet leter Cartman i buskene etter skjulte premier. Samtidig prøver han ikke å bli arrestert av politiet.
I Cartman-bonusspillet klikker du på én av de åtte buskene i håp om å finne premier. Premiene du kan forvente, er: mynter, 2x-multiplikatorer. Det finnes også “game over”-symboler gjemt der.
Dette er det morsomste bonusspillet, ettersom det maksimale antall mynter du kan vinne i Cartman-bonusspillet kan bli på opptil 1 250 000 mynter!

Stan-bonusspinn

Du aktiverer denne spillmodusen ved å treffe to bonussymboler på 3. og 4. hjul, sammen med Stan-bonussymbolet på 5. hjul. I dette spillet finnes det wild-symboler som hefter seg, noe som øker sjansene dine til å vinne stort.
Stan-bonusspinnene starter med et wild-symbol som hefter seg i midtstillingen på det 3. hjulet. Det forblir i denne stillingen i 2 spinn. Gjennom hele spillet dukker det tilfeldig opp wild-symboler som hefter seg på hjulene, og hvert av dem holder på sin posisjon i to spinn og erstatter alle andre symboler.
I dette spillet er det også en nytt spinn-funksjon.

Kyle-bonusspinn

Kyle-bonusspinn aktiveres når du treffer to bonussymboler på 3. og 4. hjul, sammen med Kyle-bonussymbolet på det 5. hjulet. Dette belønner deg med 10 gratisspinn. Underveis i spillet kan du også tjene ekstra bonusspinn.
Premiene aktiveres når du treffer Ike Wild-symboler hvor som helst på et 5. hjulet. Dette gir deg tre typer premier: 3 ekstra gratisspinn, x2 eller x10-multiplikator eller mynter.

South Park

Kenny-bonusspill

Du aktiverer dette spillet på samme måte som alle de tre andre bonusspillene – ved å treffe to bonussymboler på 3. og 4. hjul, sammen med Kyle-bonussymbolet på det 5. hjulet. Spillet handler om å lose Kenny trygt gjennom de tre sonene, som kan gi deg: gevinst, multiplikator og fare.
Gevinst-sonen tilbyr myntgevinster. Fare-sonen har en felle, noe som fører til en ulykke, men også mynter. Multiplikator-sonen gir deg forskjellige multiplikatorer.
Dette er bonusspillet som kan gi deg den enorme gevinster, ettersom maksimumsgevinsten her kan bli på hele 139 000 mynter.

3 mini-funksjoner

South Park-slotmaskinen tilbyr også 3 mini-funksjoner som kan vises tilfeldig når som helst i vanlig spillmodus. Disse er:

  • Terrance og Phillip-minifunksjon – Det plasserer tre wild-symboler hvor som helst på hjulene 2, 3 og 4, hvilket erstatter alle symboler, unntatt bonussymboler.
  • Mr. Hankey-minifunksjon – Det plasserer tre wild-symboler hvor som helst på hjulene 1, 3 og 5, hvilket erstatter alle symboler, unntatt bonussymboler.
  • Cartman-minifunksjon – Det gir Beefcake Wild, som er en 3×3-blokk med wild-symboler. Disse kan bare dukke opp tilfeldig på hjulene 2, 3 og 4.

South Park-karaktersymboler

South Park-videoslotmaskinen har et sett med symboler som viser fire forskjellige tegneseriefigurer: Cartman, Kyle, Kenny og Stan. Dersom du treffer minst 3-5 av dem i hver gevinstlinje, vinner du fra 25 til 750 mynter.

Standardsymboler

Denne fantastiske Internett-slotmaskinen inkluderer også et standardsett med symboler. Disse er:Â J, Q, K og A. Dersom du treffer dem, utløser det 50-125 mynter i gevinst.