Wonky Wabbits

Wonky Wabbits

Wonky Wabbits-videoslotmaskinen har blitt produsert av spillgiganten på Internett – Net Entertainment. Morsom og interessant grafikk gjør spillet virkelig underholdende, men det som virkelig teller her er ekstrafunksjonene, som f.eks. dupliserende wild-symboler og utbetalinger begge veier.

Oppsummering av Wonky Wabbits

Gevinstlinjer: 15
Jackpot:
opptil 390, 00 mynter
Bonusspill: Nei
Velkomstbonus: €100

Riv ruskende gale kaniner

Slotmaskinen Wonky Wabbits tar deg med til en tegneseriegård som er styrt av heltullete kaniner. Disse bisarre skapningene er ikke noe annet enn gode tegn, ettersom de gjør seg om til wild-symboler.

Wild-symboler

Denne slotmaskinen har en interessant funksjon med de dupliserende wild-symbolene. Hver gang du treffer et wild-symbol, vil den gale kaninen vises på skjermen og gjøre seg om til et ekstra wild-symbol, noe som øker sjansen for storseier betraktelig. Takket være dette, kan du treffe opptil 14 wild-symboler samtidig.

Win both ways-funksjon

Slotmaskinen Wonky Wabbits har 5 hjul og 15 gevinstlinjer. Det kan kanskje virke lite, men ta en ny titt, ettersom du i dette spillet kan fullføre vinnerkombinasjonene begge veier: fra venstre til høyre og fra høyre til venstre.
Wonky Wabbits

Wonky Wabbits-symboler

Det er veldig vanlig for videoslotmaskiner å tilby to symbolsett. Wonky Wabbits er intet unntak.

Det første settet inneholder forskjellige grønnsakssymboler. Du får betalt for å treffe minst tre av dem, og gevinstene vil variere fra 20 til 1500 mynter.

Det andre settet med symboler er noe som nesten alle videoslotmaskiner må ha. Det er de spillkortbaserte symbolene: 10, J, Q, K, A. I dette tilfellet vil du også bli belønnet for å treffe minst tre av dem, og utbetalingene her er fra 5 til 100 mynter.

Wonky Wabbits er en ganske enkel, men svært interessant slotmaskin, som takket være sine ekstra funksjoner og iøynefallende grafikk allerede har fått mange fans blant nettspillere. Så ikke vent – prøv den i dag!